Privacy

Privacy

ALGEMEEN

Wij vinden uw privacy heel belangrijk en willen daarom heel open zijn over welke gegevens we over u verzamelen, waarom we die verzamelen, hoe we die verwerken en hoe u hierover controle hebt. 

Alle gegevens verzamelen en verwerken we binnen België en worden dus volgens de Europese privacynormen beschermd. 

ONZE GEGEVENS 

Indien u vragen heeft over de Privacy Verklaring of over de wijze waarop wij uw persoonsgegevens verzamelen, gebruiken of verwerken, gelieve ons te contacteren: 

Tuincenter Lissens Steenweg op Lebbeke 14 1745 Opwijk 052/35 77 92

info@tuincenterlissens.be


 

DEZE GEGEVENS VERZAMELEN WE OVER U 

A) STATISTIEKEN 

GOOGLE ANALYTICS 

Aan onze website is Google Analytics gekoppeld. We gebruiken Google Analytics om een aantal statistieken te verzamelen. Die statistieken zijn anoniem en geven ons meer info over o.a. de browser die u gebruikt, het IP-adres, het besturingssysteem van uw computer, het al dan niet mobiel gebruik, de manier waarop u op onze website bent terecht gekomen. We gebruiken Google Analytics om uw surfgedrag te analyseren. We gebruiken deze info enkel om onze website te optimaliseren en het gebruiksgemak voor onze gebruikers te vergroten. 

De statistieken zijn volledig anoniem, dus u heeft niets te vrezen. Google Analytics beveiligt uw data, maakt deel uit van een gecertificeerd EU-U.S. Privacy Shield Framework en respecteert dus uw privacy. Meer informatie hierover kan u vinden in de privacy policy van Google Analytics. 

Sendtex: Wanneer u onze nieuwsbrief leest, verzamelen we ook bepaalde statistieken in sendtex, het platform dat wij voor onze nieuwsbrieven gebruiken. Het gaat hier om informatie over je browsertype, unieke identificatie en het aantal keren dat je de nieuwsbrief opent en/of op een link klikt. We gebruiken deze gegevens om onze nieuwsbrief te optimaliseren of problemen correct te kunnen analyseren. 

De gevens worden bewaard en beschermd door Sendtex: http://www.sendtex.com/privacy

B) PERSOONSGEGEVENS 

NIEUWSBRIEF Wanneer u zich inschrijft op onze nieuwsbrief, slaan we uw voornaam, familienaam en e-mailadres op. Die gegevens hebben we nodig om u de nieuwsbrief te kunnen versturen. Uw e-mailadres wordt veilig opgeslagen. Wanneer u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen, kan u zich op elk moment hiervoor uitschrijven. De link om uit te schrijven bevindt zich onderaan in iedere verzonden nieuwsbrief. Uw persoonlijke gegevens kan u daar ook ten allen tijde gaan aanpassen. 

CONT ACTGEGEVENS 

Als u klant bij ons bent, slaan we ook uw contact- en facturatiegegevens op. Die gegevens zijn nodig om de samenwerking vlot te laten verlopen. Als u contact opneemt via email, slaan we uw emailadres in ons emailprogramma op. Dit laat ons toe om later beter contact met u op te nemen. 

DOELEINDEN

Wij verwerken uw persoonsgegevens voor diverse doeleinden, waarbij telkens enkel die gegevens worden verwerkt die noodzakelijk zijn om het beoogde doel te realiseren. 

Wij verzamelen uw persoonsgegevens voor volgende concrete doelen: 

- om de aanvraag naar onze producten en/of diensten correct te kunnen behandelen - om u via de nieuwsbrief, telefonisch of per mail correct te kunnen informeren over nieuwe producten, nieuwe diensten, promoties, speciale acties - om onze communicatie & facturatie naar u toe correct te kunnen uitvoeren 

- om te voldoen aan bepaalde wettelijke verplichtingen. Wij moeten in het kader van 

algemene fiscale en boekhoudkundige regels verplicht bepaalde van uw persoonsgegevens bewaren. 

DELEN WIJ UW GEGEVENS MET DERDEN? 

Wij gebruiken uw gegevens enkel voor intern gebruik. Wij delen uw gegevens dus niet met derden voor commerciële doeleinden. 

Voor de goede technische verwerking van de website & voor de verwerking van de persoonsgegevens van bijv. de nieuwsbrief maken wij gebruik van externe gegevensverwerkers. Deze verwerkers garanderen op hun beurt uw privacy, zoals hierboven duidelijk vermeld is. 

HOE BESCHERMEN WIJ UW GEGEVENS 

Wij hecht veel belang aan de bescherming van uw persoonsgegevens en hebben daarom de nodige technische maatregelen genomen. Uw data worden op een lokale server bewaard. Indien er zich toch een gegevenslek zou voordoen, dan wordt u hierover persoonlijk verwittigd. 

Ook bij de externe verwerkers van de persoonsgegevens zijn uw persoonsgegevens beveiligd. 

HOE LANG BEWAREN WIJ UW GEGEVENS 

Wij bewaren uw persoonsgegevens slechts gedurende de periode die noodzakelijk is voor het vervullen van de hierboven beschreven doelen. 

Wij bewaren uw contactgegevens tot 3 jaar nadat u melding heeft gemaakt dat u niet langer wenst gecontacteerd te worden door ons. 

UW RECHTEN 

U heeft een aantal rechten betreffende het gebruik van uw persoonsgegevens. Als u gebruik wil maken van één van onderstaande rechten, kan dit uiteraard. U doet dit best door contact op te nemen met ons.

Recht op inzage en rechtzetting 

U beschikt over het recht om alle persoonlijke gegevens die we van u verzamelen in te kijken. Eventueel onjuiste of onvolledige gegevens kan u laten wijzigen of verwijderen. In iedere nieuwsbrief kan u onderaan door te klikken op de link uw gegevens die 

in het nieuwsbriefsysteem zijn ingegeven aanpassen. U kan zich daar ook uitschrijven. 

Recht om te worden vergeten 

Een bezoeker heeft altijd het recht om zijn gegevens te laten verwijderen uit onze databases. 

Recht om klacht in te dienen 

Indien u van mening bent dat wij uw gegevens onrechtmatig verwerkt hebben, heeft u het recht een klacht in te dienen bij de Privacycommissie. 

Recht om toestemming in te trekken 

Elke gebruiker of bezoeker waarvan er persoonsgegevens verzameld worden, heeft het recht om zich te verzetten tegen de verwerking van die gegevens. 

Recht op beperking van de verwerking 

U beschikt over het recht om de verwerking van uw persoonsgegevens (tijdelijk) stop te zetten. 

WIJZIGBAARHEID

Wij hebben het recht om deze privacy policy te wijzigen wanneer dit nodig zou blijken. Laatste update van deze policy gebeurde op 22 mei 2018. 

COOKIES

Deze website maakt gebruik van enkele cookies. Dit zijn kleine bestanden met data die door deze website naar uw browser gestuurd worden en weggeschreven worden op uw harde schijf wanneer u onze website gebruikt. Die cookies slaan o.a. info over je browsertype, besturingssysteem, locatie en persoonlijke voorkeuren in kaart. 

Onze webmaster gebruikt deze cookies om de website te optimaliseren en het gebruiksgemak voor u te verbeteren. Alle info die via deze cookies wordt verzameld wordt anoniem verwerkt. Als u deze cookies wenst te verwijderen, dient u de handleiding van uw browser te raadplegen. U kan de werking van deze cookies ook zelf configureren. Daarvoor dient u tevens de handleiding van uw browser te raadplegen 

Wenst u meer te weten over cookies, gelieve de website www.allaboutcookies.org te bezoeken. Deze website voorziet meer informatie over cookies, legt gedetailleerd uit hoe je de cookies die u vindt, kunt verwijderen en het toont u hoe u vertrouwde websites kunt toestaan om cookies op te slaan op uw computer. 

Lijst van cookies die onze website gebruikt 

Google Analytics cookies Wij gebruiken Google Analytics cookies om gegevens te verzamelen over uw sessies op onze website. Meer info vindt u in de cookie en privacy verklaring van Google Analytics

 

© Tuincenter Lissens 2019
Proudly powered by OpenCart