Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden:
Identiteit verkoper:
De webwinkel van Tuincenter Lissens met maatschappelijke zetel Steenweg op Lebbeke 14 1745 Opwijk (BTW nr 0477 197 438) biedt de klanten de mogelijkheid om producten online aan te kopen. Elke bestelling betekent de aanvaarding van de algemene voorwaarden. Ingeval van betwisting enkel de rechtbank bevoegd die in het rechtsgebied van de verkoper behoort.
 
Verzakingsrecht:
Je hebt het recht aan de Verkoper mee te delen dat je afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het artikel Sommige producten die voorzien zijn van een verpakking kunnen geretourneerd worden indien de verpakking ongeschonden is. Na het openen of wijzigen van de verpakking die het artikel geheel of gedeeltelijk bedekt, kan de klant niet meer verzaken aan de aankoop. Het artikel moet vergezeld zijn van het aankoopbewijs. Uitgezonderd: bloemen en planten. Deze termijn laat je toe het gekochte artikel te beoordelen ‘zoals in een winkelrek’.

 


Aanbod:
Afbeeldingen van de producten zijn louter decoratief en kunnen elementen of artikelen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs.Ondanks het feit dat de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld, kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld indien de aangeboden informatie onvolledig, niet correct of niet actueel zou zijn. Alle prijzen zijn inclusief btw. Transport en leveringskosten worden altijd afzonderlijk vermeld. Tuincenter Lissens heeft het recht om zonder opgave van een reden een verkoop te weigeren.

Levering:
 
Bestellingen die geplaatst worden op weekdagen voor 14 uur kunnen de volgende werkdag geleverd worden. Indien andere dag gewenst gelieve dit te vermelden bij opmerkingen.De levering wordt uitgevoerd door een transport firma de afgesproken werkdag tussen 8u en 18u. De levering wordt beschouwd als uitgevoerd : bij aflevering van de goederen, bij het achterlaten van een berichtje door de courrier dat er niemand aanwezig was op aangegeven adres.Bij afwezigheid zal de courrier de bestelling proberen te leveren bij buren...  Indien dit niet mogelijk is zal de courrier het pakket terug meenemen en nadien opnieuw aanbieden. Bij het opnieuw aanbieden van het pakket zal de transport firma opnieuw kosten aanrekenen die door de koper aan de transport firma dienen betaald te worden. De leverkosten worden altijd afzonderlijk aangegeven op de website en in de bevestigingsmail.

 

Er wordt enkel in België geleverd. Voor levering buiten België kunnen de voorwaarden via email aangevraagd worden.

Gegevens koper:
Om te kunnen bestellen via de website is het noodzakelijk te registeren. Elke klant kan zich registeren met een door hem gekozen wachtwoord. Tuincenter Lissens heeft het recht om een registratie te weigeren. De koper is verantwoordelijk voor de informatie die hij aan de verkoper doorgeeft. De verkoper kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden bij fout in de levering als de doorgegeven informatie niet correct is. De gegevens die door de koper gegeven worden zullen enkel door Tuincenter Lissens gebruikt worden voor de afhandeling van de bestelling en voor het doorsturen van informatie boodschappen door Tuincenter Lissens. De gegevens zullen nooit doorgegeven worden aan derden. Een geregisteerde klant kan zijn gegevens altijd opvragen, wijzigen, laten schrappen of vragen om geen informatie meer door te sturen.

Voorraad:
De aangegeven voorraad in de webshop is louter indicatief. Indien de goederen niet onmiddellijk leverbaar zijn zal Tuincenter Lissens de klant hiervan op de hoogte stellen via e-mail. Indien de goederen niet op voorraad zijn kan de bestelling door de koper kosteloos geannuleerd worden.

Betalingen
Enkel goederen die via het beschikbare Ogone systeem betaald zullen worden geleverd. Elke uitzondering hierop moet telkens bevestigd worden door Tuincenter Lissens.De koop komt tot stand van zodra de bevestigingsmail door de koper ontvangen is.

Vragen:
Voor alle vragen over levertermijnen beschikbaarheid, vorm, grote enz kan Terecht bij Tuincenter Lissens. 052/35 77 92 of Info@tuincenterlissens.be

© Tuincenter Lissens 2019
Proudly powered by OpenCart