Kransje roze tinten

Kransje roze tinten

Kransje roze tinten
Merk: Lissens
Model: bloemstuk-begrafenis-17
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 75,00€

Beschikbare opties:


* Waarde bloemstuk:* Naam van de overledene:

* Tekst voor lint:

* Datum begrafenis:

Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Bestellingen voor 13u kunnen de volgende dag geleverd worden. Indien u graag een lint heeft aan uw bloemstuk, gelieve dit te melden in het veld "tekst voor uw lint".

Bloemstukken voor een begrafenis / overlijden kunnen geleverd worden in : Opwijk, Buggenhout, Lebbeke, Asse, Dendermonde, Merchtem. Voor andere gemeenten gelieve eerst telefonisch contact op te nemen.

 

Als iemand die ons heel dierbaar is komt te overlijden, is het altijd moeilijk om hen los te laten. Echte bloemen horen daarbij als teken van liefde en verbondenheid. Moge de foto’s van ons bloemwerk een leidraad zijn in uw keuze van het juiste bloemstuk voor uw overledene. 

Wij willen hierbij wel benadrukken dat wij ons best doen om deze stukken zoveel mogelijk te maken zoals op de foto’s. Maar aangezien het gaat om verse bloemen wil dit zeggen dat wij ook afhankelijk zijn van het seizoen, de beschikbaarheid en prijs/kwaliteit van de bloemen. 
Bloemen die niet ter beschikking zijn, worden vervangen door soortgelijke in dezelfde kleurschakeringen. 
Indien u speciale verlangens heeft( lievelingsbloemen, kleuren, vormen…) gelieve dit tijdig aan te geven zodat wij het nodige hiervoor kunnen doen. 

Alle bloemstukken worden gemaakt door ervaren en gediplomeerde floristen van de bloemzaak Lissens. Een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de sector. 

De foto’s zijn auteursrechterlijk beschermd , alle misbruik hiervan kan vervolgd worden. 

 

 

© Tuincenter Lissens 2019
Proudly powered by OpenCart